|

DF kræver forbud mod halalslagtning af grise

Efter at det er kommet frem, at de and danskerne skal have på julebord er halalslagtet får nu Danmarks Folkeparti (DF) til at kræve, at det bliver udstedt forbud mod halalslagtning af grise.
Det er Henrik Martinsen, partiets udlændingeordfører, der nu sætter det kontroversielle forslag frem.
”Ja, jeg har læst Jyllands-Posten historie om at de and der sælges i butikkerne er halalslagtet. Slagterierne siger, at det kan betale sig at halalslagte, da de alligevel halalslagter tusindvis af ænder til eksport til muslimske lande. Det jeg frygter med hensyn til grise er, at hvis slagterierne nu finder på at det også kan betale sig at halalslagte grise så har vi ikke dansk jul mere,” siger Henrik Martinsen.
Han vil nu få fødevareministeren og fødevarestyrelsen til at udarbejde et forslag til forbud mod rituelslagtning af grise.
grisZeitung.dk har kontaktet Henrik Martinsen og spurgte om, at det ikke ville være bedre hvis partiets fødevareordfører tog sig af denne slags. Henrik Martinsen svarer i en mail til zeitung.dk, at han ikke har ret meget tiltro til deres fødevareordfører Lisa Bech, da han har for nylig set hende proppe sig med shawarma i en kebab bar på Nørrebrogade.
Henrik Martinsen oplyser endvidere, at han vil tage kontakt til muslimske organisationer for at få deres støtte .

Bookmark/share via AddInto

Leave a Reply