|

Bilister med indvandrerbaggrund skyld i trafikale problemer i forbindelse med snekaos

Massive trafikale problemer med kraftig snefald søndag morgen skyldes bilister med indvandrerbaggrund. Det siger direktøren for vejrdirektoratet Carsten Valle Vangkjaer.
snekaosIfølge direktøren har bilister med mellemøstlig baggrund ikke en fornemmelse for sne, da de ikke har oplevet det så meget, eller faktisk slet ikke i deres hjemlande.
”Når de så sætter sig ved rattet her i Danmark ved de ikke hvordan de skal gebærde sig i trafikken, når det sner og blæser kraftigt. Her bliver jeg nødt til at nævne deres danskkundskaber også, eller faktisk mangel på samme,” siger Vangkjaer på telefon til Zeitung.dk

Ifølge vejrdirektøren har mange bilister med mellemøstlig indvandrerbaggrund ikke kunnet forklare sig, når de ringede til Falck. ”De kan ikke udtale vejnavnene, eller de kan ikke beskrive hvor de er. Så det har taget meget af vores ressourcer og kræfter søndag morgen. Vi skulle finde ud af hvad der er sket med deres bil, og samtidig skulle vi finde ud af hvor de ringede fra. Det var slemt’” sagde Vangkjaer.

Vejrdirektøren oplyste zeitung.dk, at direktoratet vil nu søge midler til at oprette sprogkurser målrettet bilister med indvandrer- og flygtningebaggrund, så de kan lære at udtale vejnavnene korrekt.

Zeitung.dk

Bookmark/share via AddInto

Tags: , , , , ,

1 Response for “Bilister med indvandrerbaggrund skyld i trafikale problemer i forbindelse med snekaos”

 1. Ane Gaarden says:

  COOOOLLL!!!! 😀 😀

  PS! Jeg læser gerne gratis korrektur? 😛
  ved rettet > ved rattet
  HVEM sner? “når de sner “? 😉
  indvandrer baggrund > indvandrerbaggrund
  ikke kunne forklare > ikke kunneT
  hvor det de ringede > hvor de ringede
  indvandrer og flygtningebaggrund > indvandrer- og flygtningebaggrund

Leave a Reply