|

Egyptens integrationsminister: Strandede danskere kan ikke få asyl i vores land !

sharmDe strandede danske turister i Sharm skal ikke gøre sig forhåbninger om at få asyl i Egypten. Det oplyser det egyptiske integrationsministerium i en mail til zeitung.dk .
Abdelazez Dinger, som er Egyptens integrationsminister oplyser til zeitung.dk, at de danske turister har været ret frustreret over forvirrende og mangelfulde informationer fra det danske udenrigsministerium.
“Vi hører på hotellerne og i lufthavn, at flere danskere overvejer at søge asyl her i Egypten. Vi kan ikke rumme så mange danskere på en gang, derfor jeg vil tale med mine kollegaer i vores nabolande Sudan og Libyen, da Israel og Saudi Arabien allerede har lukket grænsen med pigtrådshegn, da disse to lande frygter hundredevis af danske turistflygtninge,” skriver han til zeitung.dk

Bookmark/share via AddInto

Tags: , , , ,

Leave a Reply