|

Menneskesmuglere indrykker annoncer i tyrkiske aviser

multeci

Menneskesmuglere indrykker annoncer i tyrkiske aviser

Mens debatten om Inger Støjbergs annoncekampagne for at holde flygtninge væk fra Danmark raser herhjemme, har en gruppe menneskesmuglere rykkede annoncer i de store tyrkiske aviser.
Menneskesmuglere, som er anonyme af sagens natur, oplyser, at de har hørt om Støjbergs planer om annoncerne.
“Der er en meget hård konkurrence om hvem der skal transportere de tusindvis af mennesker til Europa- Du kan godt forstå, at vi også er bekymret for at miste indtægter.” siger en kontaktperson til zeitung.dk.

Zeitung.dk har lavet et enestående interview med netop den menneskesmuglersgruppe, som står for indrykningen af annoncerne:

Hvordan skal ordlyden så være på annoncerne?
– ja, vi er så lidt uenige om hvad der skal stå i annoncerne. Jeg synes vi skal bruge en række positive udtalelser om Danmark fra de mange flygtninge, som vi allerede har hjulpet til landet, mens andre i vores gruppe mener noget andet.

Hvad mener de?
– De mener vi skal fremhæve vores egne tilbud såsom kvaliteten af vores fartøjer, servering om bord, faciliteter for børn osv. Der er også problemer med at reklamere for lige netop Danmark, fordi mange af de flygtninge og indvandrere i Danmark oplyser, at der er en meget hadsk tone i udlændingedebatten der, men jeg synes slet ikke, at det kan sammenlignes med hvad disse stakkels mennesker bliver udsat for døgnet rundt i deres hjemland.

Hvad er jeres forventninger til annoncekampagnen?
– Vi vil selvfølgelig tjene penge, men det handler faktisk ikke kun om at tjene penge. Vi ved vi bliver udstillet som uhyrer i disse dage i jeres medier, men om 50 år vil vi blive omtalt som helte. Vi forventer at tjene mange penge ved at transportere mange tusinde mennesker til Danmark og måske også lidt berømmelse på længere sigt.

Hvordan kan I få berømmelse af at være menneskesmugler?

– Prøv at forestille dig, at en af de børn vi redder livet nu for bliver en verdenskendt skuespiller, der vinder Oscar eller Gyldne Bjørn for Danmark eller er med til at vinde guld for Danmark ved olympiske lege. Han/hun vil sikkert takke os offentligt.

Skal der stå der kontaktinfo på annoncen?
– Ja, lige nu skriver vi at de interesserede kan henvende sig til ”Lamme Mustafa” ved cafeeen nede i havnen. Flygtninge ved hvor det er og hvem den ”Lamme Mustafa” er.

Bookmark/share via AddInto

Leave a Reply