|

Dansk muslim-demo får IS til at opløse sig selv

Hvis man tror, at underskriftskampagner og demonstrationer ikke hjælper så skal man tro om igen. IS (Islamisk Stat) meddeler her til aften, at de har besluttet at indstille al aktivitet og har nu nedlagt våbnene. Årsagen er ret chokerende. Det er danske muslimers demonstration mod IS, der har resulteret i at IS ikke længere ser grund til at kæmpe videre.

isisFulgt demoen live på satellit TV

Adnan Al-chakshuk, som er den medieansvarlige hos IS oplyser til Zeitung.dk, at det var en deprimerende oplevelse at se de danske muslimer demonstrere mod dem. ”Vi har fulgt demonstrationen live og hørte alle talerne. Danske muslimer er faktisk meget pæne. De er ikke så grimme som os. Da demonstrationen var færdig kiggede vi på hinanden og spurgte, ’Har vi overhovedet en chance?’ Nej. Det har vi ikke, konstaterede vi. Vores leder lod sin Kalasjnikov ligge på kaffebord foran fjernsyn og gik.” sagde han til Zeitung.dk’s vagthavende via satellit telefon.

Hjælper med ansættelse andre steder

Nu skal vi lige finde ud af hvad der skal ske med de våben vi har. Dem kan vi aflevere tilbage til de regeringer, som har hjulpet os,” Siger Adnan Al-chakshuk.

Hvad med de mange mennesker der kæmpede?

-Ja, Det er synd for alle de mange unge, idealistiske mænd, der kom til Syrien for at kæmpe for Islams herredømme. Vi vil gerne hjælpe dem med at få ansættelse andre steder. Lige nu har vi forhandlinger i gang med Boko Haram, Al Qaeda og Al Shabaab. Vi har også kontaktet jobcentre i diverse europæiske lande Men vores folk er ikke særlig glad for Afrika. De synes, at der er for varmt og der ikke er særlig meget mad dernede, så det bliver nok Al Qaeda, der gerne vil hjælpe vores soldater med fortsat arbejde, med mindre jobcentre melder noget positivt tilbage.

Vil ikke misbruges

Adnan Al-Chaksuk siger endvidere, at IS er trætte af at blive misbrugt. ”Folk der ikke turde kæmpe side om side med os, men var dybt enig i vores retorik har skoret billig point med at lade som om de er imod os. Det så vi i diverse demonstrationer og i avisartikler rundt omkring i Europa.  Dem gider vi heller ikke støtte indirekte mere,” sagde han. Han oplyste Zeitung.dk, at han selv vil genoptage sit arbejde som buschauffør i Ikast.

ZEITUNG.DK

Bookmark/share via AddInto

Leave a Reply