|

Morgan Freeman: ”Jeg er altså ikke død endnu !”

Morgan Freeman: ”Jeg er kraftedeme ikke død endnu !” Det skriver Morgen Freeman på sin Twitterkonto, og opfordrer folk på Internettet til at lade være at sætte ham i forbindelse med Nelson Mandelas død.

 

FREEMAN1Hvis nogen kan fortryde en hovedrolle i en storfilm, så må det være Morgan Freeman. Freeman, som spillede Nelson Mandela i storfilmen ”Invictus” (2010) er ved at få fnat af mange socialmedia brugere i disse dage.

Folk, der gerne vil mindes Nelson Mandela på sociale medier som Facebook og Twitter, forveksler Morgan Freeman med Nelson Mandela og bruger et stillfoto fra filmen.

Billederne af Morgan Freeman vedlægges beskeder som ”R.I.P Mandela”, ”He was a Great Mand”, ”We will never forget you” osv.

Filmen, som blev instrueret af Clint Eastwood skildrer Mandelas liv, som Sydafrikas første sorte leder i perioden efter hans udnævnelse som præsident i landet. Filmen har opnået to oscarnomineringer og en enkelt Golden Globe nominering.

”Sociale medier er åbenbart overrendt af idioter, der ikke kan se forskel på mennesker. Når de deler disse billeder, handler det kraftedeme ikke om Mandela, men om dem selv. Jeg måtte irettesætte flere hundrede Facebook- og Twitterbrugere på det groveste, og har bedt dem om at forlade sociale medier. Jeg synes de skal bare slukke deres computere, telefoner eller hvad de nu bruger og skal gå en tur i stedet. Når man er så dum, kan man ikke være på sociale medier. Jeg tør ikke tænke på hvad de skal stille op, når en af deres nærmeste dør” siger han til Zeitung.

Morgan Freeman oplyser, at der også var mange mennesker der troede, at det var ham der styrede Sydafrika i de dage filmen var på plakaterne.

”Det er lige før jeg fortryder, at jeg har været med i den film” tilføjer han.

Her er de irriterende billeder:

FREEMAN2

FREEMAN3

FREEMAN1

Bookmark/share via AddInto

Leave a Reply